Virksomheder

Hvordan kan jeg hjælpe?
Ønsker du sunde og energiske medarbejdere ? Ja, ikk?

Så er sund og nærende kost en af vejene, og her kan jeg hjælpe.

Undersøgelser fra sundhedsstyrelsen viser, at sundhed gavner både virksomheden og medarbejderen. Med gode tilbud på sundhedsområdet bliver det lettere at tiltrække arbejdskraft, dine medarbejdere bliver mere tilfredse, og de bliver dermed længere på din arbejdsplads. Undersøgelser viser desuden, at tiltag på kost- og motionsområdet kan nedsætte sygefraværet med 1 dag pr. medarbejder pr. år. Så det er en god investering.

Hvad kan jeg så tilbyde din virksomhed?
Jeg kan tilbyde forløb, hvor dine medarbejdere bliver klædt på til at agere fornuftigt, når det kommer til mad og sund livsstil. De vil få en viden om kost, så de i deres hverdag kan træffe valg, som vil sikre en sund kost til både dem og familien. Og det er uden hokus pokus, men helt almindelig mad i de rette mængder og med den rette fordeling af næringsstoffer. Derudover vil vi også komme ind på de mentale barrierer/udfordringer man kan møde, når man skal ændre vaner.

For at øge sandsynligheden for succes, kan jeg efter undervisningen tilbyde opfølgning enten individuelt eller i grupper. Du har også mulighed for at vælge forløb, hvor de 2 ting kombineres.

Interesseret? Så ring eller skriv for mere information:

Kontakt mig på 42 33 04 18 eller via kontaktformularen her