Aftensmad

Rosmarinkylling med bacon og grønkålssalat

Nu hvor vi er gået ind i efteråret er det igen tid til at få grønkål på menuen. Her er et bud på en lækker grønkålssalat med timiankylling.

 

Rosmarinlykking med bacon og grønkålssalat.

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 45 min.

Ingredients

  • Kylling: 4 små kyllingebrystfiletter, 4 skiver bacon, 4 kviste rosmarin.
  • Grøntkålssalat:
  • 6 stilke grønkål
  • 3 gulerødder (Gerne forskellige farver)
  • 4 spsk. ristede hakkede hasselnødder
  • 2 pærer i små tern.
  • Dressing:
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblcidereddike
  • 1 tsk. sennep.
  • 1 tsk. sirup(evt. fibersirup)
  • Salt/peber

Instructions

1

Kylling: Læg en kvist rosmarin på hvert kyllingebryst, vikl. en skive bacon om og sær det fast med en tandstik. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min.

2

Grønkålssalat: Pluk grønkålen fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen og hænd den over grønkålen. Kram den godt ind i kålen. Lav strimler af gulerødderne med en skræller og put dem i sammen med de ristede hasselnødder og pærerne. Vend salaten sammen.

3

Anret salat og kylling på en tallerken.

Notes

HF 1-2: Grønkål og gulerødder HF 3: Kylling og bacon HF 4: Pærer Fedt: Hasselnødder og olivenolie TIP: Brug æble eller granatæble I stedet for pærer.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar