Aftensmad

Pulled pork i sky

Pulled pork sandwich er ved at være en populær klasikker. Her har jeg lavet en udgave med skybrød (Oppsies). Jeg har valgt at købe kødet, men lave min egen marinade. Har du god tid, kan du lave den selv fra bunden. Det vil kun være et plus.

Pulled pork i sky

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 45 min.

Ingredients

  • Skybrød (8 stk):
  • 4 æg
  • 125 g. philadelfiaost
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. rosmarin
  • ½ spsk. fiberhusk.
  • Sesam til pynt.
  • BBQ sovs:
  • 4 spsk. ketchup
  • 2 spsk. sukrin gold
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk hvidløgssalt
  • ½ tsk. paprika/chilli
  • 2 spsk. æblecidereddike/eddike
  • 200 g. fintsnittet spidskål
  • 2 revne gulerødder
  • 8 agurkeskiver
  • 2 forårsløg i tynde strimler
  • 8 tomatskiver

Instructions

1

Skybrød:

2

Separer blommer fra hvider i to skåle.

3

Pisk hviderne helt stive. Pisk blommerne sammen med de øvrige ingredienser og vend dem forsigtigt i de stive hvider.Læg dejen ud på bagepapir i 8 flade klatter. Drys med sesam, og giv dem ca. 25 min. ved 150 grader.

4

Pulled pork.

5

Put kødet i ovnen og bag efter pakkens anvisninger( Uden sovsen). Bland ingredienserne til BBQ sovsen og bland den i kødet inden servering

6

Anretning:

7

Læg et skybrød på tallerkenen. Læg lidt salat oven på, og herefter pulled pork. Læg salat ovenpå og slut af med endnu et skybrød. For at holde sammen på det hele kan der sættes en pind gennem sandwichen. Server med den resterende salat.

Notes

HF 1-2: Spidskål. Gulerødder, agurk, forårsløg og tomat HF 3: Æg og pulled pork HF 4: Mangler Fedt: Philadelfiaost Smagsgivere/gratis: Krydderier, Ketchup, æblecidereeddike, sukrin TIP: Bland 4 spsk. fraice i Spidskål og gulerødder og få en coleslaw I stedet. Det smager også skønt.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar