OM LONE LEI

Baggrund
Jeg er uddannet ergoterapeut og kostvejleder og har i over 20 år arbejdet med mennesker. Jeg har både hjulpet klienter til at nå deres mål, undervist og vejledt de faggrupper, der arbejder med mennesker. Jeg har via mine uddannelser en bred viden om sundhed, livsstilsygdomme og forebyggelse af disse.

Jeg elsker at inspirere og motivere og sætter en stor ære i at lytte, så hver enkelt klient får de rette redskaber til at nå deres mål. Alle er forskellige og skal guides til at finde deres egen vej til et sundere liv.

Privat er jeg gift med Jakob og har Freja på 12 år samt Lukas på 10 år.

Erfaring indenfor sund livsførelse
Kost og sund livsstil har altid interesseret mig. I mit arbejde som ergoterapeut har jeg set vigtigheden af en sund livsstil, – og konsekvensen af en usund livsstil. De seneste 3 år har jeg af flere omgange haft hold, hvor jeg har undervist og vejledt folk til et sundere liv. I 2014 blev jeg certificeret Kostvejleder og tog herefter en overbygning om aktiv ernæring og blev Konsulent i Procesernæring.

Ud over min faglige viden vil jeg bruge min personlige erfaring for hvad der virker, når du vil nå et mål. Hvad enten det handler om vægttab eller en generel sundere livsførelse for dig og din familie. Jeg har selv tabt 30 kg ved at lægge min livsstil om. Jeg holder i dag min vægt stabil ved hjælp af Sense konceptet.

Mit vigtigste budskab
Gør det enkelt, så det er mere overskueligt. For mig har det blandt andet virket at planlægge en uge af gangen og få handlet ind. På den måde skal jeg ikke bruge så meget energi i hverdagen, hvor der er drøn på med arbejde og børn. Tag udgangspunkt i det mad du kan lide. De fleste retter kan justeres så de bliver sundere.

….Og sidst men ikke mindst, så giv ikke op!

Vi har alle dage, hvor vi falder i. Du skal lære ikke at skælde ud på dig selv men i stedet have en strategi for, hvordan du kommer tilbage på sporet.

Hvad får du som kunde hos mig?
Jeg kan tilbyde vejledning og undervisning – enten individuelt eller i grupper. Mit udgangspunkt vil være dine mål og ønsker, så du bliver godt rustet til dit nye sunde liv – også mentalt. Det er vigtigt, at det foregår i et tempo, hvor du føler at du kan følge med, og det er overskueligt. Jeg vil være der hele vejen til at støtte, vejlede og inspirere. Jeg glæder mig til at juble med dig, når dit mål er nået.