Aftensmad

Italienske kødboller med grønsagsspagetti

Denne ret smager skønt og er nem at lave. Du kan evt. lave en portion fuldkornspagetti til familiens mindste (- Og dig selv 🙂 )

Italienske kødboller med grøntsagsspagetti

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 45

Ingredients

  • KØDBOLLER:
  • 600 g. hk. Okse
  • 1 hakkede løg
  • 1 spsk. hakkede soltørrede tomater
  • 1 æg
  • 2 spsk. havregryn
  • 1 fed hvidløg
  • Salt/peber
  • SOVS:
  • 1 dåser hk. tomat
  • 1 dl. kaffefløde 9%
  • 1 dl. boillion
  • 1 tsk. oregano
  • Frisk basilikum
  • Salt/peber
  • GRØNTSAGSSPAGETTI:
  • 2 squash (alt efter størrelse)
  • 2 gulerødder
  • Hvidløgssalt
  • 1 spsk. olie

Instructions

1

Bland ingredienserne til kødbollerne og form dem til 12 store kødboller. Hæld alle ingredienserne til sovsen i en skål og rør rundt. Hæld det I bradepanden og læg kødbollerne i. Bag i ovnen ved 200 grader I ca. 30 min.

2

Lav strimler af squash og gulerødder med spirelli og svits dem i et par minutter I wok sammen med hvidløgssalt og olie.

3

Anret på tallerkener og pynt med et par blade basilikum.

Notes

Hf 1-2: Løg, soltørrede tomater, hvidløg, hakkede tomater, squash og gulerødder Hf 3: hakket oksekød og æg Hf 4: havregryn Fedt: olie Mælkedressing: Kaffefløde Smagsgivere: Krydderier, boullion. TIP: Server med rodfrugtsmos i stedet for grøntsagsspagetti. Put pikantost I for en lækker smag☺

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar