Event

Foredrag i DGI-huset i Herning: “Kom i mål med Sund fornuft”

Vil du tabe dig? Optimere din kost i forhold til træning? Eller ønsker du blot redskaber til en sundere livsstil? 

SÅ ER HER FOREDRAGET FOR DIG…

 

Som uddannet ergoterapeut og kostvejleder med mere end 20 års erfaring har jeg en god sundhedsfaglig base. Deudover har jeg en masse personlig erfaring at dele ud af. Jeg har i mange år haft en vægt der har svinget mange kilo op og ned. Hør bl.a. hvordan jeg har tabt mig og nu formår at holde vægten. Helt uden forbud, men med fokus på fornuftige prioriteringer. Et liv med plads til det hele.

Vejen frem for mig har været et fokus på både de madvarer jeg spiser, men så sandelig også med de vaner jeg har haft når det kom til kost og motion. Jeg satte tidligere min lid til eksperter og holdninger om kost og glemte helt at mærke efter hvad min krop havde behov for, hvad der var vigtigt for mig og hvilken vej der kunne fungere for mig. Alt sammen med fokus på helt almindeligt mad.

Hvad kan du forvente dig af foredraget?

  • Jeg vil øse ud af mine erfaringer
  • Jeg vil give dig et indblik i principperne fra SENSE – slank med fornuft. Et fantastisk redskab med fokus på en kost med en god næringsfordeling og i de rette mængder. Det er endda helt uden at du skal veje din mad eller tælle kalorier.
  • Du vil høre hvordan du med god sund mad kan arbejde med dine kostvaner og træffe fornuftige valg med plads til det hele.

Foredraget  er:

Tid og sted: Onsdag d. 20/9 – 17 kl. 19.30 – 21.00 (Dørene åbner kl. 18.45)

Sted: DGI-Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning

Pris: 100 kr. (+gebyr)

Køb din billet her:

https://billetto.dk/e/foredrag-kom-i-mal-med-sund-fornuft-billetter-211626

Der er parkering i kælderen og mulighed for at købe drikkevarer og andet i caféen.

 

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar