Aftensmad

Citronkylling på couscousbund

Denne lækre ret er perfekt til både hverdag og fest. Nem at lave og og superlækker.

 

Citronkylling på couscousbund

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 40 min

Ingredients

  • 400 g. kyllingebrystfilet
  • 2 citroner
  • 1 rødløg – finthakket
  • 2 sguash – groft revet og vredet I et viskestykke.
  • 1 rød peber i tern
  • 4 spsk persille
  • 1 dl fuldkornscouscous
  • 2 dl. boullion
  • 250 g. edamamebønner
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt/peber

Instructions

1

1: Krydr kyllingen med citronsaft, salt, peber og lidt olivenolie. Sæt den i ivnen og bag I ca. 25 min.

2

2: Hæld couscous I en skål og hæld den varme boullion over. Lad det stå med en tallerken over i ca. 10 min. . Løsn det med an gaffel.

3

3: Sguash, løg og rød peber svitses I ca. 1 spsk olievenolie til de får lidt farve.

4

4: Tilsæt couscous, salt, peber, cotronsaft og edamamebønner samt 2 spsk. hakket persille. Varm det igennem i et minuts tid.

5

5: Portionsanret på tallerkener. Skær kyllingen I skiver og læg den ovenpå. Rør lidt citronsaft sammen med 2 spsk. olivenolie og hæld det over. Pynt med persille.

Notes

Sådan anretter du efter tallerkenmodellen: HF 1-2: Rødløg, squash, persille, og rød peber HF 3: Kylling og edamamebønner HF 4: Fuldcornscouscous Fedt: Olivenolie. TIP: Brug en anden kødtype end kylling. F.eks. flank steak.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar