Snack/dessert

Chokoladesky med bær

Skybrød kan varieres i det uendelige. Her har jeg forsøgt med med en chokoladeudgave.  Spis denne lækre dessert enten som afslutning på et måltid eller som et lækkert mellemmåltid.

 

Chokoladesky med bær

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 30

Ingredients

  • Skybrød (4 stk):
  • 2 æg
  • 50 g. philadelfiaost
  • ½ spsk. bagekakao
  • Lidt vanillepulver
  • 1 tsk. fiberhusk
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Dressing:
  • 4 spsk. fraice 5-9%
  • Vanillepulver
  • Lidt sukrin
  • Pynt med mynte

Instructions

1

Skybrød:

2

Separer blommer fra hvider i to skåle.

3

Pisk hviderne helt stive. Pisk blommerne sammen med de øvrige ingredienser og vend dem forsigtigt i de stive hvider. Læg dejen ud på bagepapir i 4 flade klatter. Drys med sesam, og giv dem ca. 25 min. ved 150 grader.

4

Læg et skybrød på hver tallerken. Læg bær på og herefter dressing. Pynt med et par blade mynte.

Notes

Sådan anretter du efter tallerkenmodellen: HF 1-2: Mangler HF 3: Æg HF 4: Bær Fedt: Philadelfiaost Mælkedressing: Fraice

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar