Snack/dessert

Bagt pærer med citron og hasselnød

Denne dessert er en let og lækker af slutning på et gæstemåltid. Sætter du den sammen med Rosmarinkylling med grønkålssalat passer den perfekt ned i en spisekasse.

 

Bagt pærer med citron og hasselnød

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 30 min.

Ingredients

  • 2 modne pærer
  • 2 spsk. smør
  • ½ tsk. vanillepulver
  • ½ tsk. kanel
  • 1 spsk. sukrin gold
  • 1 citron
  • 20 hasselnødder (2 spsk)
  • 4 spsk. fraice 5-9% ved servering

Instructions

1

Skær pærene i halve og tag kernehuset ud. Læg dem I et ovnfast fad. Riv skallen af citronen og gem den. Pres lidt citronsaft ud over pærerne. Læg ½ spsk. smør på hver. Bland de tørre ingredienser og drys dem over. Hak hasselnødderne og drys dem over. Bag i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. Drys med citronskal ved servering og server med en spsk. fraice.

Notes

HF 1-2: Mangler HF 3: Mangler HF 4: Pærer Fedt: Smør og hasselnødder TIP: Brug æble i stedet for pærer.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar