Snack/dessert

Ananas med chokolade og vanillecreme.

Ananas og mørk chokolade er en himmelsk sammensætning og perfekt som afslutning på aftensmaden, men også som et lille mellemmåltid.

Ananas med mørk chokolade og vanillecreme.

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 20 min.

Ingredients

  • 200 g. frisk ananas
  • 80 g. mørk chokolade
  • 8 spsk. fraice 6-9%
  • 1 tsk. vanillepulver

Instructions

1

Skær ananassen i mundrette stykker. Smelt chokoladen over vandbad og dyb en side af hver stykke ananas heri. Lad det køle af på et stykke bagepapir. Rør fraice med vanillepulver.

2

Portionsanret på desserttallerken. Ananat I bunden og vanillecreme ovenpå. Pynt evt. med et mynteblad.

Notes

HF 1-2: Mangler HF 3: Mangler HF 4: Ananas Fedt: Mørk chokolade. Mælkedressing: Fraice 6-9 % TIP: Brug andre bær. F.eks. jordbær til denne dessert.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar